29 Mayıs 2018 Salı

Vitrinlik emlak programı

Gayrimenkul sahibisiniz ama gayrimenkullerinizi yönetirken bir çok sorunla mı uğraşmak zorundasınız? vitrinlik Emlak Programı bu dertlerden sizi kurtaracak çözümleri size sunmakta.

İlanlarınızı Tek Bir Tuş İle Gönderin

Konut ilanları, Arsa İlanları, İşyeri İlanları gibi bölümleri sayesinde işlemlerinizi halletmeniz çok kısa bir sürenizi alacaktır. Emlak sektörü için özel olarak hazırlanan vitrinlik Emlak Programı sayesinde girişini yaptığınız emlak ilanlarını tek bir tuş ile isterseniz kendi sitenize ya da vitrinlikemlak.com adresine gönderebilirsiniz.

Gayrimenkullerinize Dair Resimleri Kolaylıkla Yayına Alın

Porföyünüzde bulunan Konutlar, İşyerleri ya da Arsa kayıtlarını vitrinlik Emlak Programı sayesinde kolaylıkla kaydedebilirsiniz ve bir çok sorunla uğraşmak zorunda kalmazsınız. Gayrimenkulünüze ait resimleri sisteme program aracılığı ile gönderebilir, harita üzerinden gayrimenkulünüzün bulunduğu bölümü kolaylıkla gösterebilirsiniz.

Müşteri Bilgi Bankanızı Oluşturun

Dilerseniz müşterilerinizin bilgilerini kolaylıkla kayıt altına alabilir, iletişim bilgilerini saklayabilirsiniz ve bu sayede müşteri bilgi bankanızı oluşturma işlemlerinizi kolay bir şekilde halledebilirsiniz. Böylelikle müşterilerinize ulaşma konusunda da sıkıntı yaşamamış olursunuz.

Arz ve Talepleri Kolaylıkla Kayıt Altına Alın

Müşterilerden gelen arz ve talep işlemlerini kayıt altına alabilirsiniz. Bunun önemi arz ve taleplerin ayrılmasını anında görülecektir. Dilerseniz müşterilerden gelen arzları yine dilerseniz müşterilerden gelen talepleri görüntüleyebilirsiniz.

Tek Tuş İle İnternet Sitenizi Güncelleyin

Tek tuş ile internet sitenizi güncelleyebildiğiniz düşünün. Kendinize ait olan internet sitesini tek tuş ile güncelleme özelliği sayesinde ekstra işlemlerle uğraşmamış olur, performans ve zaman kazanımı sağlamış olursunuz. Günümüzde performans ve zaman değerlerinin de maliyet olarak hesaplandığını da göz önüne alacak olursak çalışma zamanındaki maliyetlerinizi minimum’a indirecektir.

Modüler yapısı sayesinde, içerisinde barındırdığı web modülünü kullanarak web sitesine bilgileri aktarabileceğiniz gibi yine dilerseniz web sitesine resim aktarımı da gerçekleştirebilirsiniz.

Sınırsız Danışman Ekleme Özelliğinden Faydalanın

Danışmanlarınızı yönetirken, karmaşadan mı şikayetçisiniz. Merak etmeyin vitrinlik Emlak Programı sizin için bu konuda yardımcı olabilecek özelliklere sahiptir. Sınırsız danışman ekleme özelliği sayesinde danışmanlarınızı yönetebilir zaman kazancı sağlayabilirsiniz.

Teknik İşlemler Tek Tuşla Gerçekleştirilir

SMS sistemi özelliği ile birlikte arz ya da talepte bulunan kişilere kısa mesajlar göndererek iletişim işlemlerini basit bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Sözleşmelerinizi ve kontratlarınızı otomatik olarak doldurabilir ve yine sözleşmeleriniz, kontratlarınızı otomatik olarak kayıt altına alabilirsiniz.

Yüksek çözünürlüklü ekranlara bağlama özelliği ile birlikte dilerseniz müşterileriniz gayrimenkullerinize dair sunumlar gerçekleştirebilirsiniz.

Diğer Emlak Sitelerinden İlanları Görüntüleyebilirsiniz

Diğer emlak sitelerinden örneğin hürriyet emlak, milliyet emlak, sahibinden vb. portaller üzerinden ilanları çekebilirsiniz. Bu sayede birden fazla site üzerinden ilan görüntüleme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bu ilanları yine dilerseniz excel’e aktarma işlemini tek tuş aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Veri Yedekleme İşlemlerine Son

Sıkıcı ve uzun zaman alan veri yedekleme işlemlerinden bıktınız mı? Merak etmeyin vitrinlik Emlak Programı sizin için bu sorunu ortadan kaldırıyor. Bulut bilişim teknolojisinin faydalarını kullanarak dilerseniz herhangi bir yedek almadan bilgisayarınızı formatlayabilirsiniz. Bu sayede hem verilerinizin kaybolma riski ortadan kalkar hem de verilerinize her noktadan ulaşma şansına sahip olursunuz.

İlanlarınızı Öne Çıkarın ve Toplu Olarak Güncelleyin

İlanların öne çıkarılması işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin öne çıkarılan ilanlar sayesinde fırsat ilanları, kategori ilanları ya da anasayfa ilanlarında ilanları öne çıkarabilirsiniz. vitrinpara kullanarak öne çıkan ilanlara rağbetin daha fazla olabileceğini söylemek gerekiyor.

İlanlarınızı toplu olarak güncelleyerek ilanlarınızı sanki bugün yayına almışsınız gibi güncelleme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Böylece hem ilanlarınızın görüntülenmesi için etkin bir çalışma gerçekleştirmiş olursunuz hem de müşterilerinizin ilanlarınıza hızlı bir şekilde dönüş yapmasını sağlamış olursunuz.

Web sitesi yönetim özelliği sayesinde, programa enteger bir şekilde kendi web sitenize sahip olabilirsiniz ve yine kendi web sitenizin yönetimini de vitrinlik Emlak Programı sayesinde gerçekleştirebilirsiniz.

Vitrinlik Emlak Programı İçin Bizimle İletişime Geçin

Siz de vitrinlik emlak takip programına sahip olmak isterseniz 444 9 023 numaralı telefondan bize ulaşabilir ya da sitemizdeki program.vitrinlikemlak.com iletişim sayfamızdan bize mesaj bıra