19 Aralık 2014 Cuma

PHILIPS 5MS SİYAH KARE 17" LED MONİTÖR

17 PHILIPS 17S4LSB/62 LED 5MS SİYAH KARE D-SUB



17 PHILIPS 17S4LSB/62 LED 5MS SİYAH KARE D-SUB17 PHILIPS 17S4LSB/62 LED 5MS SİYAH KARE D-SUB

ÖZELLİKLER

LED Teknolojisi
Beyaz LED'ler, tamamen yanarak tutarlı parlaklık veren ve daha hızlı çalıșma süresi sunan dijital cihazlardır. LED'ler cıva içermediğinden, geri dönüșüm ve atık ișlemleri çevreye zarar vermeden gerçekleștirilir. LED'ler sayesinde LCD arka aydınlatması daha iyi kontrol edilir ve bunun sonucunda son derece yüksek, mükemmel bir kontrast oranı elde edilir. Ayrıca, ekranın her noktasında tutarlı parlaklık sayesinde doğal renkler sunar.

SmartPower
SmartPower, güç tasarrufu için ekrandaki görüntünün içeriğini dinamik olarak analiz eden bir yapay zeka teknolojisidir. Arkadan aydınlatma yoğunluğu otomatik olarak kontrol edilebilir ve güç tüketimini % 50'ye varan oranlarda azaltmak için sistem tarafından önceden ayarlanır; böylece enerji maliyetlerinden önemli ölçüde tasarruf sağlanır.

EPEAT Gold
Philips EPEAT Silver onaylı monitörler insan sağlığının ve çevrenin korunmasını sağlarken, iklim değișikliğine neden olan sera gazlarının düșük emisyon değerlerinde olmasını sağlayan, enerji verimliliği sunan cihazlardır. EPEAT programı, alıcıların ABD EPA tarafından desteklenen 51 çevre kriterine dayanarak monitörleri değerlendirmesine, karșılaștırmasına ve seçmesine yardımcı olur. GOLD onayı, kullanılan plastiklerin en az %30'unun Kullanım Sonrası Geri Dönüștürülmüș Ürün olmasını sağlayarak, zehirli ve tehlikeli maddelerin kullanım oranını azaltmaya yardımcı olur. EPEAT Gold, sadece Philips ürününün tescil edildiği yerlerde geçerlidir Ülkenizdeki tescil durumunu öğrenmek için lütfen www.epeat.net adresini ziyaret edin.

Cıva içermez
LED arka aydınlatmalı Philips monitörlerde, insanlar ve hayvanlar için en tehlikeli doğal maddelerden biri olan cıva bulunmaz. Bu sayede, üretiminden atılmasına kadar, ürünün tüm kullanım ömrü boyunca çevre dostu olması sağlanır.

TrueVision
TrueVision, monitör ekranını test etmek ve hizalamak için gelișmiș bir algoritma kullanan, Philips'in patentini aldığı bir teknolojidir. Bu teknoloji sayesinde Windows sRGB standartlarından 4 kat daha yüksek bir görüntü performansı elde edilir. Sadece Philips fabrikadan çıkan her monitörün bu süreçten geçerek ince ayara tabi tutulmasını sağlar, böylece istikrarlı renk ve görüntü kalitesi elde edersiniz.

SmartContrast
SmartContrast, görüntülediğiniz içeriği analiz eden, en iyi dijital görüntüler ve videolar sunmanın yanı sıra koyu renk tonların görüntülendiği oyunları zenginleștirmek amacıyla kontrastı dinamik olarak geliștirmek için renkleri otomatik olarak ayarlayan ve arka aydınlatma yoğunluğunu kontrol eden bir Philips teknolojisidir. Ekonomi modu seçildiğinde, günlük ofis uygulamalarının en doğru șekilde görüntülenmesi ve daha düșük güç tüketimi için kontrast ayarlanır ve arka aydınlatmaya hassas ayar uygulanır.

SmartImage
SmartImage, ekranınızda görüntülenen içeriği analiz ederek size en iyi görüntü performansını sunan benzersiz bir Philips teknolojisidir. Kullanıcı dostu bu arayüz İș, Fotoğraf, Film, Oyun, Ekonomi gibi çeșitli modlar arasından uygulamaya en uygun olanı seçmenizi sağlar. Yaptığınız seçime bağlı olarak SmartImage kontrastı, renk doygunluğunu, fotoğraf ve videoların netliğini dinamik olarak optimum hale getirerek mükemmel bir görüntü performansı sunar. Ekonomi modu önemli ölçüde enerji tasarrufu sağlar. Tüm bunlar tek tușla gerçek zamanlı olarak elinizin altında.

SmartControl ile kolay ayar
Ekran performansı ayarlarını yapmayı sağlayan PC yazılımı. Ekran ayarı yapmak için Philips kullanıcılara iki seçenek sunar. Ekranın üzerindeki düğmeleri kullanarak ekran menüsünde gezinebilir veya Philips SmartControl yazılımını kullanarak ayarları alıșageldiğiniz șekilde kolayca değiștirebilirsiniz.